WONINGEN

Duurzaam wonen

In Godsheide Dorp krijgen alle woningen het BEN-certificaat, wat staat voor Bijna-Energie-Neutraal. Daarmee lopen we voorop, want het keurmerk is pas in 2022 voor nieuwbouw verplicht.

De nieuwbouwwoningen zijn zo energiezuinig door hun compacte vorm en goede isolatie met driedubbele geglazing. Met warmtepompen en zonnepanelen gaan de woningen bovendien voor een deel hun eigen energie opwekken. Voor jou als bewoner betekent dat nauwelijks kosten voor je verwarming en bovendien korting op de onroerende voorheffing.

Dorpse aanblik

Het nieuwbouwproject biedt een dorpse aanblik. Het wordt niet monotoon, maar passend bij de omgeving. Dat zie je ook terug in de architectuur van de klassieke en hedendaagse woningen. Zo is er bijvoorbeeld gekozen voor zadeldaken, dat is typisch voor de bouwstijl in Godsheide.

Verkaveling

Werfupdate

Woonbuurt Godsheide Dorp krijgt al mooi vorm.

Alle woningen van fase 1 zijn ruwbouw klaar. Hier wordt momenteel de laatste hand aan de binnenafwerking gelegd. Aan het einde van deze zomer zullen de eerste bewoners intrekken! De bouwwerken van de nieuwe landhuizen 55-56 zullen in het najaar van 2019 starten.

Nieuwsbrief

Schrijf in en ontvang onze nieuwsbrief met de laatste updates.