Godsheide Dorp

Godsheide is een rustieke plek, waar het landleven al honderden jaren zijn beloop neemt. En dat willen we natuurlijk zo houden! Het nieuwbouwplan betreft geen massale woningbouw. Maar juist een kleinschalige, stapsgewijze aanvulling van de bestaande bebouwing, waarbij lege plekken een invulling krijgen die naadloos past bij de omgeving.

Godsheide Dorp
Wonen in Godsheide

Thuis in Godsheide

De architectuur van de nieuwbouwwoningen hoort helemaal thuis in Godsheide. Zowel de moderne als de traditionele pastorijwoningen krijgen een klassiek zadeldak, zoals je dat overal ziet in het dorp. Ook de keuze voor robuuste materialen en de sobere bouwstijl past bij de landelijke sfeer, met bijvoorbeeld traditionele bakstenen en gebakken dakpannen.

#

Verkeer in goede banen

Bereikbaarheid is belangrijk. Maar een rustige woonomgeving is dat ook, zowel voor de kopers van een nieuwbouwwoning, als voor de huidige dorpsbewoners. Daarom hebben we goed nagedacht over de verkeersafwikkeling in en rond de nieuwe buurt. Gemotoriseerd verkeer rijdt de buurt in en uit via de Beerhoutstraat, maar er komen doorsteken voor langzaam verkeer naar de Kleinstraat.
Je kunt dus zo het dorpscentrum inwandelen of -fietsen.

Godsheide natuurlijke omgeving

Ruimte voor het groen

De nieuwe buurt is bijzonder ruim opgezet. Maar liefst 40 procent van het terrein is bestemd als publiek domein. Dat betekent dus veel ruimte tussen de woningen, met volop groen in de openbare ruimte. Het wordt een levendige plek, met ruimschoots plaats om elkaar te ontmoeten en voor kinderen om te spelen.

Wonen in jouw eigen stijl

Hou jij van een landelijke bouwstijl of voel je je meer tuis bij modern design? In Godsheide woon je precies zoals jij wilt, want we bouwen verschillende types nieuwbouwwoningen. Met een traditionele uitstraling, of juist met een vooruitstrevend ontwerp. Aan jou de keuze!

Wonen in eigen stijl