Klein maar fijn

Godsheide is een kleine dorpsgemeenschap van ruim 2000 inwoners, rond de parochiekerk uit 1853. Het gehucht ligt aan de verbindingswegen tussen Hasselt en Genk waarvan de oudste al in de veertiende eeuw werden aangelegd. De nieuwbouwwoningen worden gerealiseerd in het dorpscentrum, pal onder de kerktoren.

Wonen in Godsheide

Ruimte voor jezelf

Kun je je al voorstellen hoe het is om hier te wonen? Om je even op weg te helpen: denk aan groene vergezichten, koeien in de wei en het riviertje de Demer dat door het landschap meandert. Godsheide is een plek waar je de ruimte hebt om jezelf te zijn.

#

Dorp bij de stad

Stadsmens of plattelandsliefhebber? In Godsheide hoef je niet te kiezen. Je woont er letterlijk in een dorp bij de stad. Met de fiets ben je zo in het bruisende Hasselt. Maar ook Genk ligt om de hoek. En met de auto ben je helemaal snel waar je zijn wilt. Vanuit Godsheide zit je in 10 minuten op de snelweg E313 (Antwerpen-Luik).

Godsheide Erop Uit

Erop uit

Even genoeg van de dorpse rust? Godsheide ligt vlakbij bioscoopcomplex Kinepolis, gezellige brasserietjes en fijne restaurants. Heerlijk om te ontspannen met een hapje en een drankje. Met kinderen is het natuurlijk helemaal een feest om een bezoekje te brengen aan het nabijgelegen openluchtmuseum Bokrijk, Plopsa indoor of het nieuwe overdekte zwemparadijs Kapermolen in Hasselt.

Genieten van het groen

In Godsheide geniet je elke dag van de natuur en de ruimte om je heen. Hou je ervan om er lekker op uit te gaan? Verken de omgeving via het prachtige fietsroutenetwerk. Of wandel eindeloos langs de velden en het kanaal. Niet ver van huis liggen bijzondere natuurgebieden, zoals rond de historische abdij Herkenrode.

Godsheide groene omgeving